Ons aanbod

Mijn Blokje is een webshop. De producten die je op deze site terugvindt, is ons volledige aanbod. Wij updaten de site regelmatig op basis van voorraad en beschikbaarheid. Als er een kleur niet op de site staat, is ze ook niet beschikbaar.

Wij hangen erg af van de productiecapaciteiten van LEGO®. Indien er op een gegeven moment plots een voorraadprobleem is, word je door ons verwittigd. Indien je niets verneemt, wordt je order volledig afgewerkt op basis van je bestelling.

Het heeft geen zin om naar andere kleuren te vragen indien deze niet op de site staan.

 

Andere LEGO®-producten

Mijn Blokje staat garant voor originele, gepersonaliseerde LEGO. Wij leveren geen andere LEGO-producten, zoals sets, donsdekens, spelletjes, … hiervoor kan je best andere websites raadplegen of je naar de speelgoedwinkel begeven. Ons gamma bestaat enkel uit Geprinte LEGO®.

 

Hoe bestellen?

Alle bestellingen verlopen via onze website. Wij beschikken over een webshop, je kunt dus gewoon je order plaatsen via de site en naar ons verzenden.

Leveringstermijnen

Hou rekening met onze leveringstermijnen. De gemiddelde leveringstermijn bedraagt 2 weken na ontvangst van betaling (uitgezonderd vakantieperiodes). Wij personaliseren immers elk product dat hier vertrekt. Het is niet mogelijk deze leveringstermijn te vervroegen, tenzij bij uitzonderingen. Contacteer ons hiervoor!

Voor bepaalde producten gelden er langere leveringstermijnen. Dit staat vermeld bij het product zelf. Hou hier zeker rekening mee bij bestelling én betaling. Enkel na betaling wordt de bestelling immers verzonden.

Voor Nederland: hou rekening met 3 dagen extra – het pakket wordt vanuit België verzonden.

Verzendingskosten

Alle producten staan op onze website exclusief verzendingskosten. Er wordt steeds een verzendingskost bij je bestelling bijgeteld. Deze wordt berekend op basis van je order.

Vaste verzendingskosten

België: 5 euro.

Nederland: 8 euro.

Verzendingswijze

Wij werken met bpost zowel voor binnen- en buitenland. Alle pakketten en enveloppen worden via bpost verdeeld. Zodra je order vertrekt, krijg je een automatisch bericht hiervan in je mailbox. Indien je niet thuis bent om een pakket aan te nemen, dan wordt er een briefje van bpost in je brievenbus gestoken waar een code op staat. Hiermee kan je vanaf de volgende dag (uitgezonderd vrijdag, dan wordt het maandag) je pakket zelf gaan ophalen.

Bedrijfsgeschenken met print

Indien je als bedrijf geïnteresseerd bent om tekst te laten bedrukken, dan vragen we je contact met ons op te nemen via contact@mijnblokje.be , met de gewenste aantallen en alle mogelijke informatie die je ons kunt bezorgen. Wij nemen binnen de 48 uur contact met je op om je vraag verder te bespreken. Let op: print van het logo van je bedrijf mogen wij niet meer. Dit is copyright beschermd door LEGO®.

Contactgegevens

Mijn Blokje is als webshop enkel bereikbaar via mail. Je kunt voor vragen terecht op contact@mijnblokje.be.

Het is niet mogelijk om een afspraak te maken, alle informatie over onze producten vind je terug op onze website!