Een beetje geschiedenis …

 

Mijn Blokje werd opgericht op 1 juni 2009 door Sandra Vets en Cathy Carlier en begon aanvankelijk als doopsuikerproject. Wij boden op een originele manier gepersonaliseerde LEGO® doopsuiker. We merkten al snel dat onze gadgets tijdloos en gegeerd waren en meteen een weg zochten naar het hart van onze klanten. Wij gingen zeer ver in het personaliseren en bijstaan van onze klanten – elk speciaal project vond steeds wel een thuis bij ons.

 

In 2011 groeide ons toen nog beperkte productgamma uit tot een zeer divers palet van gadgets voor een breed publiek: Van zwangeren tot communicanten en kinderen die hun Lentefeest, Vormsel of Vrijzinnig Feest vierden, tot huwelijken, tot het ondersteunen van grote bedrijfsevenementen met relatiegeschenken. Maar evenzeer vonden zeer veel ouders die op zoek waren naar leuke verjaardagsgeschenken of leerrijke schoolspullen hun weg naar ons.

 

In 2013 breidden we nog meer uit met geprinte LEGO®-producten, waarbij ons gamma in deze collectie steeds meer uitbreiding vond. Wij ontwierpen zelf een aantal producten om een LEGO®-dorp te pimpen, kwamen met originele ideeën op de proppen en namen ook actief deel aan Brick Mania Antwerpen en Wetteren, waar mensen de nieuwste producten zelf konden bekijken.

 

Einde 2016 besloten Sandra en Cathy in samenspraak om een ‘reboot’ te doen van Mijn Blokje. We besloten onze website een complete make-over te geven en het productgamma van Mijn Blokje te beperken tot geprinte en deels gepersonaliseerde producten. Dat is wat je nu terugvindt op onze site.

 

Mijn Blokje behoort toe aan : Bizzyby VOF

 

We zijn telefonisch niet bereikbaar.

Een mail sturen kan wel. Wij proberen binnen de 48 uur op je mail te antwoorden. contact@mijnblokje.be of mijnblokje@gmail.com

 

Graag vermelden wij ook dat de producten en kleuren/onderdelen die op onze website staan, alles wat beschikbaar is bij ons. Andere zaken of vragen met betrekking tot typische LEGO-producten, kan je altijd richten aan www.lego.com

Facturatieadres:
Bizzyby VOF
Keten 9A
2890 Sint-Amands
België
BTW: BE0809113820